1

Na e iloa?E i ai se eseesega tele i le tulaga lanu o le mea lava e tasi pe a faʻamalamalamaina e ala eseese malamalama.

A fa'avevelaina strawberries fou i fa'ailoga lanu eseese, o le maualuga o le fa'ailoga lanu, e susulu atu strawberries ma sili atu ona fa'aosofia ai le fia'ai.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 1

O le lanu o le moa faʻafefeteina e sili atu ona manaia i totonu o se siosiomaga faʻamalamalama maualuga, faʻafaigofie ona fatuina se lagona fiafia, e pei o le fiafia i se ata vali lanu atoa.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 2

O le ofu mumu i le itu agavale e faʻaaogaina ai foi se moli malamalama ma se faʻailoga maualuga o le tuʻuina atu o lanu, o lea e foliga mai ai e sili atu le susulu ma sili atu ona lanu, ma o le tagata foi e sili atu le matagofie.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 3

E ui lava o loʻo tatou i ai i le filifiliga o lamepa / moli meafaigaluega, o le mata le lavalavā e faigata ona iloa le va o le 80-100 o le faʻailoga lanu lanu, ae o le maualuga o le lanu lanu, o le sili atu lea o le faʻamalosi.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 4

Ra/CRI

O le International Commission on Illumination (CIE) o loʻo faʻamatalaina le lanu lanu o se faʻapogai malamalama e pei o le maualuga e toe gaosia ai le lanu moni o se mea.O moli faʻapitoa uma e faʻatusatusa i le Ra100, ma o le maualuga, o le sili atu lea.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 5

I le amataga o nai tausaga talu ai, o le tele o kamupani moli na amata ona gauai atu i le lelei o le moli, o le fautuaina o se malamalama maloloina e tatau ona mafaufau atoatoa i le lanu rendering index CRI / Ra, faʻamaoni, saturation, ma isi. E tusa ai ma le poto masani o pisinisi, e talitonuina. o se mamanu lelei mo moli potu aoga e tatau ona ausia tulaga manaomia nei.

Faʻafeiloaʻi le faʻailoga lanu lanu Ra> 95, R9> 90, lelei le faʻaogaina o le susulu (taua o le pupula UGR<19)
O le faʻamoemoe la o le faʻamalama lautele o le lotoa o le faʻaitiitia o le ata o le pupuni malamalama, faʻaleleia le maualuga o le vaʻaia, ma puipuia le mata o tamaiti aʻoga i le malamalama maualuga o le soifua maloloina o tamatamai lima.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 6

O lea la, fa'afefea ona fa'atulaga le fa'ailoga lanu lanu pe a fa'ata'atia se fofo moli mo le tele o fa'atauga fa'apisinisi?

1. Fa'ailoga lanu lanu e fetaui ma uiga fa'ailoga.

Mo le tele o faleoloa faʻaaliga moli, e aofia ai oloa, afifiina, LOGO brand color system e faʻamaonia, o le maualuga o le faʻaitiitia o le malamalama e mautinoa lava e sili atu.

Ae e manaʻomia foʻi ona mafaufau i le tau o le faʻafitauli, o le faleoloa lautele e foliga mai o tamatamailima i Ra90 e mafai.Ma o nisi o ituaiga mea teuteu maualuga e manaʻomia le tamatamailima manino e oʻo atu i le Ra ≥ 95.

O le maualuga o le faasinoupu o le lanu, o le latalata atu lea i le lanu o le la, ma le latalata atu o le mea faʻamalamalamaina i lona lanu muamua.

2. Fa'ailoga lanu fa'atusa mo vaega eseese.

I nofoaga eseese o le faleoloa, e tatau ona faatulaga ese le faasino igoa lanu e tusa ai ma galuega tauave eseese ma siosiomaga moli, ina ia mafai ai le tulaga atoa moli lanu faasino faasino igoa e tutusa ma toniga, ma tuuina atu auaunaga lelei mo tagata eseese.

3. Fa'ailoga lanu e fa'aalia ai uiga o oloa.

I moli faʻapisinisi, o le faʻailoga lanu lanu o le malamalama e taua tele mo le moni o le oloa, ma o faleoloa eseese e mafua ai lagona eseese i tagata.O le fa'aogaina o fa'apogai malamalama maualuga e mana'omia le i ai o se fa'ailoga lanu maualuga, e tatau fo'i ona fetaui ma uiga lelei o oloa.

Matou te iloa uma lava o Huawei, i le avea ai ma kamupani faʻatekonolosi faʻavae i Saina, e aofia ai telefoni feaveaʻi, telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi, ao faʻapipiʻi ma isi pisinisi, faʻasoa fua o le alualu i luma faatekinolosi ma le lalolagi e ala i ana lava tomai fou R&D ma maketi lalolagi. faiga.

Fa'afefea ona seti le fa'ailoga lanu lanu 7

O le mea lea, ina ia faʻamaonia uiga lelei o le oloa, o le tele o faleoloa ata o Huawei o le faʻaogaina lea o le faʻaalia o le malamalama maualuga, sili atu le faʻamalamalamaina o le tele o oloa eseese, faʻamaonia le lagona o tekinolosi ma faiga o ana oloa, e faatosina mai ai tagata faʻatau e. taofi e malamalama i le feutagaiga.


Taimi meli: Feb-09-2023