1

Ua matou taʻua soo le moli o le soifua maloloina, "o moli e tatau ona faʻatatau i tagata" ua avea ma maliega a le alamanuia.O tagata gaosi oloa e le o toe popole i le malamalama lelei poʻo le ola tautua, ae sili atu le mafaufau mo le lagona o le tagata o le malamalama, o le aʻafiaga o le malamalama i luga o tagata, ma le faʻamoemoe e fatuina le malamalama faʻapitoa e latalata i le malamalama masani.

O le malamalama masani o le "la", 5000 tausaga talu ai e faalagolago tele tagata i le malamalama masani o le oso aʻe o le la ma le goto o le la, o le 19 seneturi, faatasi ai ma le atinaʻeina o le eletise eletise, o le malamalama muamua na faʻaalia, ona faʻaalia lea o le malamalama faʻapitoa, moli moli, i. le LED o iai nei.ua tuliloaina e tagata le latalata i le la malamalama faafoliga, faatasi ai ma le matua ma le atinae o tekinolosi LED, o le gaosiga o alaleo atoa LED e tutusa ma le alaleo o le la ua avea ma nofoaga vevela i le alamanuia i tausaga talu ai nei.Faatasi ai ma le matua ma le atinaʻeina o tekonolosi LED, o le gaosiga o alaleo atoa e pei o le alaleo o le la ua avea ma nofoaga vevela pisinisi i tausaga talu ai nei.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o faʻamalama faʻainisinia LED, manaʻoga o tagata mo le lelei, faʻamafanafanaga ma isi moli faʻatinoga atoa o lamepa ma moli i luga o le laupapa.O nei manaʻoga o le mea moni o loʻo faʻaalia i le fusi o alaleo, e le naʻo le malamalama paʻepaʻe mama, poʻo le maualuga o lanu lanu, ae faʻatasi ai ma le tele o lanu malamalama e latalata i le susulu o le la faʻapogai malamalama puna."I le lumanaʻi, ia tuʻuina atu i tagata le maualuga o le lanu lanu, sili atu le faʻalelei ma le soifua maloloina o le faʻamalamalamaina o tekonolosi o le masani lea o le atinaʻe."

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaogaina o maketi faʻamalama LED, o le tuputupu aʻe o moli lautele ua faʻagesegese, faʻavae i luga o le fusi o le soifua maloloina faʻaleleia moli faʻaleleia ua avea ma taʻiala taua o le faʻaleleia o moli.

Aemaise lava le alaleo atoa o le LED, ua avea ma faʻalapotopotoga faʻamalama o loʻo i ai nei le faʻalauteleina o tekinolosi faʻatekonolosi, e mafai ona faʻaleleia atili le soifua maloloina i totonu ma le malamalama, e faʻaitiitia ai le tupu mai o le myopia o loʻo i ai se aafiaga lelei.

O le a le LED alaleo atoa?

1.Full alaleo VS alaleo atoa LED

O alaleo atoa e faasino i le umi ole galu e aofia uma ai le itulagi vaaia (380nm-780nm), e leai ni tumutumu ma vanu i le faafanua, ma o le fua faatatau o le spectral e tutusa e aunoa ma ni faaletonu ogaoga, ae o le malosi o le lanu lanu.

O le alaleo atoa o le LED e faasino i le malamalama e fa'aolaina e le lamepa, o lona fusi o alaleo e latalata i le alaleo o le la, aemaise lava i le vaega vaaia o le fua faatatau o vaega eseese o le umi o le galu ma le la tutusa, o le lanu o le lanu o le lanu o le faasino igoa e latalata i le lanu o le la. faasinoupu fa'asinomaga.

Alaleo ole la1

Alaleo o le la

O le susulu o le la tatou te vaaia i aso uma o lona uiga o le vaega malamalama vaaia.O le malamalama faʻapitoa o le vaega vaʻaia foʻi o le faʻatusatusaga o vaega eseese o le galu e tutusa ma le susulu o le la, ina ia mafai ai ona e maua se faʻamalamalamaga lelei.

Ma o le tele o tatou alaleo masani LED e le o le fusi o alaleo atoa, poʻo faʻataʻitaʻiga atoa alaleo, spectral anotusi o le le lava o nisi vaega galu umi, lea e aumaia ai le aafiaga o le a misi ma aafia ai le tulaga lelei o parakalafa malamalama: e pei o le tamatamailima manino e le. maualuga, R9 tau e fai si maualalo, lanumoana moli e sili atu ma isi.

Alaleo o LED lauteleAlaleo o LED lautele

Alaleo o LED lautele

2. Fa'ailoga autu

Malamalama vaʻaia 380nm-780nm faʻapipiʻi atoa, faʻaauau pea mataʻutia.

Lelei lanu lanu (Ra≧95, R1~R15≧90)

3. Fa'avasegaina o le lanu

Fa'ailoga o su'esu'ega moli pa'epa'e masani: Ra (100 maualuga), R9

Fa'ailoga o su'esu'ega moli pa'epa'e atoa: Ra≧95,R1~R15≧90;Rg≧90,Rf≧90

Fa'atomuaga Fa'atomuaga

Fa'avasegaga atoa o alaleo

O le fa'asologa atoa o alaleo e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu: fa'aaliga maualuga, fa'asologa lanu moana fa'alua ma fa'asologa o alaleo o le la.

Fa'avasegaga atoa o alaleo

Fa'amaufa'ailoga fa'avae o le fa'atusaina o Lanu maualuga

Fa'amaufa'ailoga fa'avae o le fa'atusaina o Lanu maualuga

Alaleo o le la

Alaleo o le la

o a mea aoga o ta'ita'i alaleo atoa?

1. Fausia se siosiomaga malamalama faʻanatura ma moni

Ua tatou iloa uma lava o se mea faitino o le a faʻaalia lona lanu pe a faʻamalamalamaina e le malamalama, ae a faʻamalamalamaina se mea i se punavai malamalama ma se fusi o le alaleo e le faʻaauau ma le atoatoa, o le a faʻalavelave le lanu i ni tikeri eseese.Matou te mananaʻo e tulituliloaina nisi o aʻafiaga faʻapitoa e le mafai ona ausia.Ole alaleo atoa ole LED e mafai ona fatuina se siosiomaga faʻamalamalama faʻanatura ma moni, ina ia maua ai e le mea faitino se aafiaga sili atu.

2. Fa'atonuga o fati fa'aletino a le tagata

A'o le'i alia'e mai fa'apogai malamalama, o le la e na o le pau lea o le fa'apogai o le malamalama, ma o tatou tuaa na ola mai le la i le oso a'e ma le goto o le la.O le susulu o le la e le gata ina maua ai le malamalama ma le malosi mo le lalolagi, ae faʻatonutonu ai le paʻu physiological o tagata soifua ma e iai sona aʻafiaga i le tuputupu aʻe o le tagata, mafaufauga, ma le tino o le tagata.

4. Faʻataʻitaʻiina o se siosiomaga moli maloloina

Aemaise lava tagata i le taulaga i aso nei, o le toʻatele o i latou e faigaluega i ofisa, e seasea faʻaalia i le susulu o le la ma e le mafai ona maua le soifua maloloina mai le la.Ma o le uiga o le fusi o alaleo atoa o le toe gaosia o le susulu o le la, e toe aumai ai le physiology o le tagata, mafaufauga ma le soifua maloloina o le tagata e ala i le malamalama o le natura.

3. Aveese le lamatiaga o le malamalama lanumoana

O le tele o fa'apogai malamalama fa'ale-aganu'u o le fa'aogaina lea o le moli lanu moana fa'afiafia samasama phosphor ( gaosia e kamupani afifi), afifi fefiloi e maua ai le malamalama pa'epa'e.Afai e maualuga tele le lanu lanumoana o lenei mea, i le tulaga o le faʻaaogaina umi, e mafai e le malamalama lanumoana ona ulu i le tioata o le mata o le tagata e oʻo atu i le retina, faʻavaveina le faʻamaʻiina o sela macula, e masani ona fai mai o le moli lanumoana. lamatiaga.

O lamatiaga moli lanu moana e sili ona aʻafia i tamaiti aʻoga tulagalua ma aʻoga maualuga, e pei ona tatou iloa, i tausaga na muamua atu na faʻalauiloaina e le National LED Industry Alliance ia moli LED i aʻoga, falemaʻi ma isi nofoaga e faʻaoga, o le aʻafiaga moni na faʻaumatia, aua o lena mea. taimi e le mafai ona faʻaumatia lelei le lamatiaga o le moli lanumoana. I aso nei e manaʻomia e le setete, o le moli aʻoga e tatau ona RG0 (leai se tulaga lamatia), o moli uma ma molī e le oʻo i lenei tulaga e faʻamasinoina o ni oloa maualalo, lea e mafai ' t talia.

4. Faʻataʻitaʻiina o se siosiomaga moli maloloina

O le malamalama i o tatou olaga i aso taitasi e fetuutuunai ma le suiga o le la.
Afai e mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻamalama faʻamalama atoa ma le faʻataʻitaʻiina o le susulu o le la i taimi eseese o le ao ma le po e maua atili ai e pei o le malamalama moni, e sili atu mo le soifua maloloina o tagata?

Fa'atonuga o fati fa'aletino o le tagata

O le tuʻufaʻatasia o moli faʻamalama atoa ma le faʻatonutonuina e mafai ona aumaia le la i totonu o le fale, ina ia mafai ai e a matou tagata faigaluega ofisa, tagata faigaluega faleoloa, tagata faʻatau, ma isi mea.


Taimi meli: Nov-03-2022