1

Talu ai nei, na tu'uina mai ai e le Matagaluega o Fale ma Atina'e o Taulaga-Nu'u le "Fuafuaga lona 14 mo le Faasaoina o Malosiaga mo Fale ma le Atinae o Fale Laumatamata" (fa'aigoaina o le "Fuafuaga Faasao Malosi").O le faʻamoemoe o le fuafuaga o le ausia lea o le sini o le "carbon neutrality", ma e oʻo atu i le 2025, o fale fou i totonu o taulaga o le a avea ma fale lanumeamata atoa.O fa'amatalaga fa'atinoga e aofia ai le fa'atelevaveina o le fa'alauiloaina o fa'amalama fa'amalama fa'amalama ma le fa'alauiloaina o le fa'aogaina o le fauina o le la.

O le "Energy Conservation Plan" o loʻo faʻaalia ai o le "14th Five-Year Plan" o le lima tausaga muamua lea e amata ai se malaga fou o le fausiaina o se atunuʻu faʻaonaponei faʻaagafesootai i se auala atoa, ma o se vaitaimi taua tele e faʻatino ai le carbon. pito maualuga i luma o le 2030 ma le carbon neutrality i luma o le 2060. O le atinaʻeina o fale lanu meamata e feagai ma luitau sili atu, ae o loʻo faʻafeiloaʻi ai foi avanoa taua tau atinaʻe.

O le mea lea, o le fuafuaga o loʻo fuafua e oʻo atu i le 2025, o fale fou i le taulaga o le a fausia atoatoa e pei o fale lanumeamata, o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi o le fale, o le a faasolosolo malie le faʻaleleia o le faʻaogaina o le eletise, o le tuputupu aʻe o le faʻaaogaina o le malosi ma le faʻaaogaina o le carbon. o le a pulea lelei, ma se lanu meamata, maualalo-carbon, ma le lapotopoto O le a faataatia ai se faavae mautu mo le maualuga o le kaponi i le fausiaina o taulaga ma nuu i tua ae lei oo i le 2030.

O le sini atoa o le fuafuaga o le faʻamaeʻaina lea o le toe faʻaleleia o le malosi o fale o loʻo i ai nei ma se eria e sili atu i le 350 miliona sikuea mita i le 2025, ma fausia fale e sili atu le maualalo ma le leai o se malosi ma se vaega o le sili atu i le 50 miliona sikuea mita.

O le pepa o loʻo manaʻomia i le lumanaʻi, o le fausiaina o fale lanumeamata o le a taulaʻi i le faʻaleleia o le lelei o le atinaʻeina o fale lanumeamata, faʻaleleia le maualuga o le faʻasaoina o le malosi o fale fou, faʻamalosia le faʻasaoina o le malosi ma le suiga lanumeamata o fale o loʻo i ai nei, ma faʻalauiloaina le talosaga. o malosiaga fa'afouina.

E iva galuega taua i le fuafuaga o le faasaoina o le malosi, ma o le galuega lona tolu o le faamalosia lea o le toe faaleleia lanu meamata o fale o iai nei.

O faʻamatalaga o galuega e aofia ai: faʻalauiloaina le faʻaogaina o taʻiala sili ona lelei mo le fausiaina o fale ma meafaigaluega, faʻaleleia le lelei o le faʻavevelaina ma le ea malulu ma faiga eletise, faʻavaveina le faʻalauiloaina o moli LED, ma le faʻaogaina o tekinolosi e pei ole lifi e pulea vaega atamai. e fa'aleleia atili ai le malosi o le eletise.Faʻavae se faiga faʻafetaui mo le faʻaogaina o fale lautele, ma faʻalauteleina le fetuunaiga masani o le faʻaogaina o meafaigaluega faʻaaogaina le malosi i fale lautele e faʻaleleia ai le malosi.

I le taimi nei, o le faʻaogaina ma le faʻalauiloaina o moli LED ua tosina mai ai le mafaufau o malo o atunuu eseese.Ona o lona maualuga maualuga, faʻasaoina o le malosi, ola umi, puipuiga o le siosiomaga ma isi uiga, o se tasi lea o auala taua mo atunuʻu e ausia ai carbon peaks ma carbon neutrality.

E tusa ai ma le lipoti lata mai o suʻesuʻega maketi "2022 Global LED Lighting(LED strip light, LED linear lighting, LED luminaires) Market Analysis (1H22)", ina ia ausia le sini o le "carbon neutrality", le manaʻoga mo le faʻaolaina o le malosi o le LED. toe fa'aleleia galuega fa'aopoopo ua fa'atupula'ia, ma o le lumana'i fa'atauga, fale, fafo ma fale gaosi oloa o le a fa'afeiloa'i i le maketi.Avanoa tuputupu aʻe fou.O loʻo faʻatatauina o le a oʻo atu i le $ 72.10 piliona (+11.7% YoY) le maketi o moli a le lalolagi i le 2022, ma o le a faʻatupulaia pea i le US $ 93.47 piliona i le 2026.

LALA FA'ATAU LALA
LALA FA'ATAU LALA (2)

Taimi meli: Mati-23-2022